14 dages returret

1 - 3 dages levering

Håndlavede smykker

Om MiRa Copenhagen

MiRa Copenhagen - et dansk smykkebrand etableret i 2018

Smykkerne blev min vej ud af depressionen og i 2018 startede jeg MiRa Copenhagen.

I 2015 fik jeg konstateret stress og depression. Min kamp for at komme ud af sygdommen, lærte mig, at drømme kan blive til mål og at de rent faktisk godt kan opfyldes, hvis bare passionen og glæden er der. 

Nu står jeg her, 7 år senere, og har oprettet MiRa Copenhagen's webshop - Velkommen til! 

Det mest fantastiske ved, at lave smykker er tanken om den unikke betydning som et smykke har for den enkelte.  

Mine designs er klassiske, feminine og elegante - så de passer perfekt både til hverdag og til fest. Alle smykkerne er lavet af sterling sølv eller forgyldt sterling sølv. Jeg arbejder primært med fire materialer: Sterling sølv, ferskvandsperler, Turmalin og Miyuki Delica glasperler. Det smukke ved Ferskvandsperler og Turmalin er at de er naturlige - der er altså ingen af dem der er helt ens og derfor vil lige præcis dit smykke være helt unikt. 

Da jeg i 2018 skulle finde på et navn, var det vigtigt for mig at virksomhedens navn har en speciel og unik betydning. Derfor er det sammensat af mit danske navn Mia og mit indiske navn Ratna, som betyder diamant.

Hvis du har spørgsmål til produkterne eller behov for hjælp til et unikt design, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig via chatten i højre hjørne eller via e-mail: miracopenhagen@gmail.com

Jeg håber at, du vil være med til at gøre min drøm og mit mål til virkelighed.  

Kærligst
Mia Ratna Arnfred Østergaard